Kuvien käyttöehdot
Valmiit kuvat toimitetaan asiakkaalle digitaalisesti Onedrive palvelun kautta 1-3 viikon kuluessa. Asiakas saa valmiit kuvat käyttöönsä, kun maksu kuvauksista on suoritettu. Vesileiman sisältävä kuva on nettikokoinen (pitkä sivu 2048px) ja se ei sovellu kuvien tulostukseen. Vesileimaton kuva on täysikokoinen ja soveltuu kuvatuotteiden teettämiseen.
Nettikuva on tarkoitettu julkaistavaksi verkossa, koska sen resoluutio ei riitä kuvien tulostukseen. Kuvista EI SAA peittää tai rajata pois vesileimaa. Kuvien julkaisemisen yhteydessä olisi suotavaa mainita/merkitä kuvaaja  seuraavanlaisesti:
IG @aensphoto
Valokuvaaja Anni Naamanka
Vesileimaton kuva on tarkoitettu ainoastaan omaan käyttöön mm. kuvatuotteiden teettämiseen. Täysikokoisia kuvia EI SAA julkaista verkossa, sillä ne ei sisällä kuvaajan vesileimaa!

Kuvien käyttöoikeudet
Kuvaajalla säilyy kaikki tekijänoikeudet kuviin. Kuvaajalla on oikeus käyttää kuviaan verkkosivuillaan, portfoliossa sekä markkinoinnissa, ellei asiakkaan kanssa sovita erikseen asiasta. Kuvaajalla ei ole oikeutta myydä tilauskuvauksien kuvia eteenpäin ilman kuvattavan lupaa. Asiakas saa tilamiinsa kuviin laajat käyttö- ja tulostusoikeudet, jolloin hänellä on lupa julkaista nettikokoisia kuvia verkossa sekä teettää täysikokoisista kuvista tulosteita. Asiakkaalla ei ole lupaa myydä tai luovuttaa kuvien käyttöoikeuksia kolmannelle osapuolelle, ellei näin ole erikseen sovittu.  Kuvien kopioiminen ja jakaminen ilman lupaa on rikos!
Asiakkaalle toimitettuja kuvia EI SAA käsitellä uudelleen, eikä nettikuvista saa peittää tai rajata vesileimaa pois.
​​​​​​​
Back to Top